منوی سایت

منوی سایت

Search
اطلاعیه ها

رشته انیمیشن دیجیتال

انیمیشن دیجیتال

در دنیای انیمیشن دیجیتال، تخیل انسان فراتر از مرزهای واقعیت می‌رود، محدودیت‌ها محو می‌شوند و قانون‌های طبیعت، جای خود را به منطق جادو می‌سپارند.

در این عرصه هنرمند با تلفیق خلاقیت و تکنیک، جهانی نو پدید می‌آورد که در آن هر شخصیت، صحنه و حرکت، پرده‌ای از خیال را به نمایش درمی‌آورد؛ جهانی که با هر فریم، تجربه‌ای جدید و شگفت‌انگیز را به مخاطب هدیه می‌دهد.

درباره رشته

انیمیشن یا پویانمایی، به معنای ساخت و ترکیب تصاویر دو یا سه‌بعدی به نحوی است که از کنار هم قرار گرفتن آن‌ها حرکت ایجاد شود. این قابلیت را می‌توان به تنهایی برای تولید انیمیشن یا به صورت تلفیقی با فیلم‌ها و تصاویر واقعی استفاده کرد.

در عصر حاضر توسعه تبلیغات، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی باعث گسترش کاربرد پویانمایی و رونق صنعت انیمیشن و موشن در دنیا شده است.

در انیمیشن، خلق هر مفهومی که در واقعیت ساخت آن هزینه بالایی دارد یا حتی غیرممکن است، امکان‌پذیر می‌شود و امروزه به‌عنوان یک صنعت پرسود به شمار می‌آید.

دوره کارشناسی ناپیوسته انیمیشن دیجیتال با هدف تربیت متخصصان هنرمند با توانایی‎‌های فنی و هنری مطلوب برای ساخت آثار پویانمایی همراه با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‎‌های رایانه‌‎ای مرتبط با آن، ارائه شده است.

اساس این رشته مهارت، تخیل و خلاقیت است. از این رو در برنامه درسی این رشته بر پرورش استعدادهای هنری و ایجاد توانمندی‌های لازم از جمله تکنیک‎‌های ساخت انیمیشن تأکید شده است.

مهارت‌ها

طی این رشته، دانشجویان مهارت‌های مرتبط با ساخت انیمیشن از جمله ایده‌پردازی، نوشتن خط داستانی و تبدیل داستان به استوری بورد را فرامی‌گیرند.

همچنین این دانشجویان ضمن انجام پروژه‌های مختلف با چگونگی طراحی فضای داستان و شخصیت‌ها آشنا می‌شوند.

در نهایت دانش‌آموخته این رشته می‌تواند با به‌کارگیری خلاقیت، تکنیک‌ها و نرم‌افزارهای مختلف، یک انیمیشن یا موشن بسازد.

بازار کار 

امروزه ذهن بسیاری از افراد با تصویر و داستان ارتباط بهتری برقرار می‌کند چرا که نیاز به صرف انرژی و تمرکز کمتری دارد و معمولا مفهوم در حافظه تصویری باقی می‌ماند.

بنابراین در حال حاضر بسترهای لازم برای ایده‌پردازی و ساخت انواع محتوای بصری از جمله انیمیشن، در جهت دست‌یابی به مقاصد تجاری، تبلیغاتی و سرگرمی فراهم شده است.

بازار کار انیمیشن‎‌سازی و زمینه فعالیت انیماتورها در ایران با توسعه رسانه‌های تصویری، کسب و کارها، تبلیغات اثرگذار و نیاز به فرهنگ‌سازی طی سال‌های گذشته گسترش یافته است.

دانش‌آموختگان این رشته می‌توانند در زمینه‌های مختلف مانند فعالیت در استودیو‌های تولید انیمیشن‌، ساخت تیزر در شرکت‌های تبلیغاتی، طراحی بازی و اپلیکیشن، تدریس در آموزشگاه‌ها و هنرستان‌ها، طراحی جلوه‌های ویژه در صنعت فیلم‌سازی و موشن‌‌گرافیک مشغول به کار شوند.

اساتید رشته

دروس رشته

تدوین، فضاسازی رایانه‎‌ای، فرآیند تولید انیمیشن، انیمیشن و فناوری‌های نوین، رسانه‎‌ها و بازارهای نوین انیمیشن، فیلم‌نامه‌نویسی تخصصی، فیلم‌نامه مصور پیشرفته و روایت بصری، تحلیل و اجرای حرکت، موسیقی در انیمیشن، صحنه‎‌پردازی، جلوه‌‎های بصری، کارگاه انیمیشن سه‎‌بعدی، کارگاه انیمیشن پیشرفته دوبعدی، زیبایی‌شناسی و تحلیل فیلم‌های انیمیشن، رسانه‌‎های تعاملی، کارگردانی هنری و کارگردانی فنی از جمله دروس اصلی این رشته است.

دانشجویان برتر و فارغ التحصیلان

گالری