برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه معماری و هنر پارس به مناسبت هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه معماری و هنر پارس؛ آیین تجلیل از پژوهشگران و تقدیر از پایان نامه‌های برتر دانشگاه به مناسبت گرامیداشت چهارمین همایش سالانه هفته پژوهش برگزار گردید.
دانشگاه معماری و هنر پارس، در این آیین تجلیل، میزبان دانشجویان و محققان، خانواده دانشجویان برتر و حضور پروفسور گلابچی، ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر گلابچی استاد دانشگاه پارس، آقای دکتر فرهنگ شعفی، مدیرگروه مدیریت ساخته‌ها، خانم دکتر آناهیتا مقبلی مدیر گروه ارتباط تصویری و خانم دکتر غضنفری، معاونت پژوهش و تحصیلات تکمیلی بود.

همچنین جناب پروفسور گلابچی، ریاست محترم دانشگاه، در این رویداد به اهمیت پژوهش اشاره کرده و و بر حمایت و تبدیل پژوهش به فناوری‌های عملی تاکید نمودند. ایشان در ادامه افزودند برنامه‌ریزی این دانشگاه در سال تحصیلی آینده به‌صورتی است که از فعالیت‌های بین المللی در راستای مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی حمایت بیشتری خواهد شد.
در کنار تشکر و قدردانی از فعالیت‌های پژوهشگران و پایان نامه‌های برتر این دانشگاه، با اهدای لوح تقدیر از زحمات ارزنده این بزرگواران تقدیر گردید.