دانشگاه پارس

کانون ها و انجمن ها

انجمن تخصصی مدرسین هنرهای تجسمی

با حمایت علمی دانشگاه معماری و هنر پارس

این انجمن به‌منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی هنرهای تجسمی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های هنرهای تجسمی، انجمن تخصصی مدرسین هنرهای تجسمی تشکیل ‌گردد.

اهداف انجمن:

هدف از تشکیل این انجمن پایش (رصد کردن)، ثبت، ساماندهی و آسیب شناسی روشهای تدریس و آموزش هنرهای تجسمی در رشته های ارتباط تصویری (گرافیک) فتوگرافیک، تصویر سازی، عکاسی، چاپ،…  در مقطع هنرستان، کاردانی، کارشناسی است.

وظایف و فعالیتها:

به‌منظور نیل به هدفهای مذکور، انجمن اقدامات زیر را به‌عمل خواهد‌آورد:

۱-برگزاری جلسات هم اندیشی تخصصی مدرسین به تواتر زمانی مورد توافق در انجمن

۲-اعلام فراخوان جهت گردآوری شیوه های تدریس در رشته های مذکور و تشکیل بانک های اطلاعاتی در این زمنیه

۳-برگزاری کارگاه های تخصصی روش تدریس

۴-انتشار دستاوردهای انجمن مانند مقالات و اندیشه های مربوط به آسیب شناسی و…. در رسانه های مکتوب و مجازی

۵- ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در زمینه روش های تدریس

۶-  انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی با محققان و متخصصانی که به گونه‌ای  با علوم هنرهای تجسمی سر وکار دارند.

۷- همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و  برنامه‌های مربوط به امور آموزش و پژوهش در زمینه علمی-آموزشی موضوع فعالیت انجمن.

۸- انتشار کتب و نشریات علمی – آموزشی