برگزاری نشست از ایده تا اجرا با عنوان ” درباره تصویرت از من تجدیدنظر کن”

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معماری و هنر پارس، در راستای اجرای طرح کو-آپ و در پی برگزاری سلسله نشست‌های انتقال تجربه، روز چهارشنبه ۶ دی‌ماه، نشست “ درباره تصویرت از من تجدید نظر کن” با حضور آروند دشت آرای کارگردان و طراح صحنه مطرح تئاتر کشور و مؤسس شرکت تخصصی طراحی ایده قرمز و کمپانی فیلم در سالن همایش‌های دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که با حضور دانشجویان و اساتید رشته‌های گروه نمایش، تئاتر و سایر رشته‌های مرتبط و با هدف کاهش فاصله بین دانشگاه و فضای کار حرفه‌ای تئاتر، توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی دانشجویان بر اساس ابلاغ آیین نامه مهارت افزایی و ارتقا توان اشتغال پذیری دانشجویان توسط معاونت محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد، آروند دشت آرای به انتقال تجربه در سنوات کار حرفه‌ای خود پرداخت.

او ضمن اشاره به اینکه در جامعه ما پتانسیل زیادی برای قشر جوان در حوزه هنر وجود دارد گفت: شما به‌عنوان نیروی جوان و هنرمند میراث‌دار تئاتر کشور هستید. ما کارهایی کردیم که حاصل آن کارها میراثی است که هم اکنون در دستان شماست. تعداد زیادی سالن خصوصی هست که شما می‌توانید ایده‌های خود را با آنها مطرح کنید و از آنجا شروع کنید. انرژی بگذارید و با ایده خوب، با برنامه ریزی و تمرین منسجم، به موفقیت برسید.

آقای دشت آرای در ادامه اضافه‌کرد: همه قرار نیست بازیگر و کارگردان شوند. یکی ممکن است منتقد خوبی باشد. یکی ممکن است مدیریت تیم و جذب منابع مالی را خوب بداند. دیگری در طرح استراتژی و تبلیغات تئاتر مستعد باشد. تیم بسازید. کمپانی بسازید. در دورهمی‌های دوستانه خود اجرا کنید. تا می‌توانید تمرین کنید. بسازید و خراب کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. بسیار دیده‌ام که دانشجویان تئاتر در یک سالن کوچک اجرا کردند. با ایده خوب و درخشان دیده ‌شده‌اند و تور سطح کشور برگزار کرده و تبدیل به هنرمندانی بزرگ ‌شده‌اند. یک چیزی دائماً به ما می‌گویید که نمی‌شود و ممکن نیست، اما من به شما می‌گویم که با تلاش و تمرین و ایده خوب شدنی است.

در پایان، دانشجویان به طرح پرسش‌هایی در مورد تجربه حرفه‌ای آقای دشت آرای، وضعیت تئاتر خصوصی ایران وچگونگی ورود به فضای حرفه‌ای تئاتر پرداختند.

در این برنامه، ضمن مرور فعالیت‌های حرفه‌ای آقای دشت آرای، از تلاش‌های مستمر ایشان برای رشد تئاتر در کشور، با اهدای لوح تقدیر و نمونه‌ای از آثار هنری دانشگاه پارس، توسط بنیان‌گذار دانشگاه قدردانی شد.