گردهمایی اساتید و دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی به مناسبت هفته صنایع دستی برگزار شد.

گردهمایی اساتید و دانشجویان رشته صنایع دستی و هنرهای اسلامی در روز یکشنبه ٢٠ خرداد ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های دانشگاه معماری و هنر پارس به مناسبت هفته صنایع دستی برگزار گردید. در این گردهمایی که با حضور مدیر گروه و اساتید برجسته این رشته همچون دکتر منصور تام‌سن و دکتر علی کوهپایه و سایر اساتید و دانشجویان این رشته و دیگر رشته‌های مرتبط تشکیل گردیده بود، بنیان‌گذار محترم دانشگاه جناب پروفسور محمود گلابچی نیز شرکت داشتند.

مراسم با سخنرانی جناب پروفسور گلابچی آغاز و در ادامه دکتر منصور تام‌سن و دکتر علی کوهپایه سخنرانی خود را با محوریت اهمیت رشته صنایع دستی در ایران ایراد فرمودند. همچنین در این گردهمایی از اساتید برجسته این رشته‌ها تقدیر به عمل آمد.

پس از اتمام نشست نیز، ورکشاپ آموزشی با حضور اساتید این رشته و دانشجویان برگزار گردید.