گزارش چهارمین نشست از سلسله نشست های “ضرورت تحول در آموزش معماری کشور

چهارمین نشست از سلسله نشست ­های “ضرورت تحول در آموزش معماری کشور” با موضوع “مهارت ها و توانمندی ها؛ تکنولوژی، انرژی و فن ساختمان”، در تاریخ چهاشنبه ۲۲ دی ماه، در موزه­ ی هنری امام علی (ع)  و با حضور اساتید برجسته­ ی معماری از دانشگاه­ های مختلف و دست اندرکاران حرفه ای معماری کشور و به همت کانون معماری و هنر پارس برگزار شد. این نشست با همکاری انجمن مفاخر معماری ایران و دانشگاه معماری و هنر پارس و با حضور اساتید و بزرگان عرصه ­ی معماری به ترتیب حروف الفبا دکتر احمد اخلاصی، دکتر کتایون تقی زاده، مهندس رضا دانشمیر، دکتر متین علاقمندان، مهندس علیرضا قهاری و دکتر علیرضا مستغنی برگزار گردید. همچنین اساتید و مهمانان گرانقدری همچون دکتر محمدمهدی محمودی، دکتر عبدالرضا محسنی و… در این جلسه حضور داشتند.

در ابتدای برنامه، حضار به تماشای کلیپی که توسط کانون معماری و هنر پارس و با موضوع تحول در آموزش معماری تهیه شده بود نشستند و پس از آن مهندس علیرضا قهاری –دبیر پنل گفتگو-  به تبیین دلایل برگزاری این نشست­ ها پرداختند، سپس با دعوت از مهمانان نشست برای حضور در جایگاه، گفتگو آغاز شد. هر کدام از اعضای پنل، با ارائه­ ی نکاتی به نقد وضعیت موجود در آموزش طراحی معماری پرداختند و پیشنهادات خود را برای برون­رفت از این وضعیت بیان کردند. در نهایت با جمع ­بندی مباحث مطرح شده در این نشست، برنامه پایان یافت.

لازم به ذکر است در پایان این نشست ­ها، مشروح مباحث مطرح شده منتشر خواهد شد.