برگزاری نشست تخصصی دیجیتال، بایونیک و انرژی

برگزاری نشست تخصصی دیجیتال، بایونیک و انرژی

گروه پارس آیوکد نشست تخصصی معماری با رویکرد دیجیتال، بایونیک و انرژی را به مناسبت سالگرد تأسیس این مجموعه در روز جمعه مورخ ۱۳/۷/۹۷ در سالن همایش های دانشگاه معماری و هنر پارس برگزار کرد. در ابتدای برنامه، پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی و همچنین سرود دانشگاه معماری و هنر پارس، سخنرانی پروفسور محمود گلابچی آغاز شد. ایشان در سخنرانی خود به بیان رابطه فناوری و معماری پرداخت و به‌روزترین دست آورد های این حوزه در بخش معماری را موردبررسی قرارداد. پس از سخنرانی پروفسور گلابچی، آقای تئودور گالانوس مدیر بخش طراحی محاسباتی ناپولی و توسعه‌دهنده رابط‌های نرم‌افزاری، در یک سخنرانی آنلاین به بررسی ضرورت‌های بهره‌برداری از هوش مصنوعی در صنعت ساختمان پرداخت و فرصت‌های این حوزه را مورد بررسی قرارداد. پس‌ ازآن آقای وحید عزیزی به نمایندگی از گروه پارس آیوکد به بررسی و تشریح دست آورد های این گروه در یک سال گذشته پرداخت. او به مهم‌ترین دست آورد های این مجموعه اشاره کرد که از میان آنها می‌توان به کارگاه‌های DIYو آرکترونیک و رتبه‌های بین‌المللی کسب‌شده در مسابقات مختلف معماری اشاره داشت. در بخش بعدی نشست، آقای ایمان شیخ انصاری فعالیت‌های خود را معرفی کرده و طراحی محاسباتی محیطی و تصورات اشتباه از طراحی محاسباتی را تشریح کرد. همچنین در پایان نشست آقای پاتریک چاپسون به تشریح نرم‌افزار تحت وب برای شبیه‌سازی انرژی که خود طراحی کرده بود پرداخته، افزونه‌ها و روند کار با این نرم‌افزار را مورد بررسی قرارداد و در نهایت نیز به بحث خودکارسازی شبیه‌سازی پرداخت. همچنین ویدیو و دیگر بخش های نشست از جمله سخنرانی آقای کلیمنز پریزنگر پیرامون طراحی محاسباتی سازه به‌صورت مجازی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت.