برگزاری همایش بررسی و آنالیز موسیقی در انیمیشن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معماری و هنر پارس؛ همایش بررسی و آنالیز موسیقی در انیمیشن، روز شنبه ۲ دی ماه در سالن همایش‌های دانشگاه برگزار گردید.

در بخش نخست این همایش استاد رهبر به بررسی ساختار موسیقی و اصطلاحات پایه آن از جمله تنالیته پرداخت. موسیقی سینمای اکسپرسیونیسم، مقایسه آن با موسیقی انیمیشن قطعه معروف انعکاس نور در آب تجزیه و تحلیل شد استاد آرمین رهبر مدرس موسیقی، بررسی تاریخچه‌ی موسیقی انیمیشن از ظهور  والت‌دیزنی تا انیمه‌های معاصر نحوه‌ی ساخت موسیقی انیمیشن توسط رهبران ارکستر و آهنگ‌سازان کلاسیک و استفاده‌ی تکنیک‌های آهنگ‌سازی در انیمیشن از دیگر موضوعات این همایش بود.

در بخش پایانی، اثر موسیقی روی متریال‌ها مختلف از جمله فلز و نش موسیقی در فرم گرفتن آن توجه شرکتت کنندگان را به خود جلب کرد.